Perjantaina suunnistimme kohti Tallinnaa. Menimme Pärnuuseen yöksi ja vietimme siellä lauantai päivän lomaillessa. Oli oikein mukavaa ja Elmo käyttäytyi oikein hienosti. Sunnuntai aamuna läksimme ajamaan kohti Tallinnaa ja vuoden voittaja näyttelyä.

Tuomarina oli Norjalainen Geir Nordahl-Pedersen. Todella tiukka setä. Kauhulla katselin kun hän alkoi arvostelemaan ja jakamaan H:ta. Elmoa ennen siis 3 H:ta,sitten T. Apua,mutta Elmo nappasikin hienosti EH:n. Olin jo siinä vaiheessa tavattoman tyytyväinen. Ja lopputuloshan oli Elmolla EH 3Nauru  Eipä paremmin olisi voinut mennä. Elmo oli näin ollen paras suomalainen Junnu-uros. Mami hihkui riemusta. Tuomari tykkäsi Elmosta, ainut oli tuo etukulmaus,mikä on hiukan suora ja rintakehä kapea. Muuten oli kaikki hyvää. Kaikenkaikkiaan siis upea päivä ja reissu.

Suurkiitokset vielä Rainolan Eijalle,joka järjesti tämän matkan. Hoiti meille majoituksen ja oli matkaoppaana. KiitosHymy

Ensi viikonloppuna sitten Kotkan ruusu näyttelyyn. Olenkin siellä talkooporukoissa ja sunnuntaina käyn esittämässä Elmon,jonka jälkeen taas töihin sinne.

Nyt jatkan kesälomaa ja Topin hellimistä,joka oli meinannut täällä kotona kuolla ikäväänItku  Raukka parka oli ollut ihan mieli maassa. Kiitokset kuitenkin Janitalle,hoiti Topin hienosti.

Hyvää kesän alkua kaikille.

Päivi, Topi ja Elmo